Locationscout.dk er en platform der hjælper filmproduktioner (film/tv/reklame) og fotografer med at finde locations til deres projekter, samt en platform hvor locationejere kan tilbyde deres hus eller lejlighed til filmoptagelser og photoshoots.

 

Locationscout.dk er lavet af de to locationscouts og managers Claus Nielsen og Rasmus Rise, der siden 1995 har stået for locations på mere end 100 film, tv-serier og reklameproduktioner, herunder produktioner som ”Borgen”, ”Adams Æbler”, ”De Grønne Slagtere”, "Rita", ”The House That Jack Built” og mange flere.

 

Vi har på et utal af produktioner stået for at finde locations, samt for at administrere disse, og kender til alle problemstillinger og løsninger ifbm. filmoptagelser på locations.

 

Vi syntes at der manglede en platform som locationscout.dk i Danmark, da vi ugentligt får henvendelser fra både folk der ønsker at leje deres locations ud til filmoptagelser, og i særdeleshed fra produktioner der søger locations til deres projekter.

 

Vi arbejder begge som freelance locationscouts og managers til hverdag og kan selvfølgelig hver især hyres til scout- og manageropgaver som hidtil.