SÅDAN FUNGERER

LOCATIONSCOUT.DK

 

1. Køb adgang til vores arkiv. Du modtager herefter en bekræftelse på at du nu har adgang til vores arkiv, et login, samt en kvittering for dit køb.

2. Log herefter ind på siden - Log ind

3. Find den eller de locations i vores arkiv, som du finder egnet til dit projekt og ønsker at kigge nærmere på eller checke op på.

4. Send os alt information omkring dit projekt, og fortæl os hvilke locations (ID-Nummer) som du ønsker at booke til enten optagelse eller til en locationtur vha. formularen her eller send en mail til mail@locationscout.dk.

5. Vi checker nu op på din forespørgsel og vender tilbage til dig med kontaktinformation på den eller de locations som stiller sig positive overfor din forespørgsel. Du modtager kun en regning for de locations som stiller sig positive overfor dit projekt. Se priser her, og et priseksempel her.

6. Du tager nu selv kontakt til locationejer og aftaler det videre forløb.

7. Hvis du har valgt at se en location på en locationtur, modtager du efter ca. 1 uge en mail fra os, hvor du skal be- eller afkræfte om location er valgt. Herefter tager vi kontakt til de locations som du har besøgt og afmelder dem som ikke er valgt.